Gastenboek

11/06/2019:

Goedemiddag Familie Kyndt,

Langs deze weg wil ik jullie laten weten dat wij een geweldig Pinksterweekend hebben beleefd in Paliseul en wil ik jullie complimenteren met jullie ‘pareltje’ in het Ardense land: wat een prachtige kasteelhoeve hebben jullie daar neergezet! Wij hebben volop genoten van de mogelijkheden in en rondom de hoeve en hebben lovende commentaren ontvangen van iedereen die is mee geweest op ons weekend, wij als organisatie zijn hier zeer content mee!

Nogmaals dank voor het fijne verblijf dat wij hebben gehad en allicht tot ziens (de wereld is immers klein)!

Vriendelijke groet, T.Z.

22/04/2019:

Deze locatie in extremis gevonden voor ons jaarlijks familieweekend. MOOI tot in de details! Mooi gerestaureerd en uitgerust, zodat ons weekend onvergetelijk werd.

De château met zijn immense tuin waar de Paasklokken kwistig eieren dropten, en de kleinkinderen ronddolden! Een heerlijk voorjaarsweertje in de prachtige natuur, wandelingen in de stille bossen.

Een uitstap naar Bouillon, en zelfs naar Orval voor… lekker eten..! Het weekend zal ons blijven verheugen, proficiat voor uw mooi initiatief! Familie D.-V.R.

30/05/2019:

Hoi château, dank voor het openstellen van jullie château voor onze vriendschap! Tot volgend jaar!

XXX, the community

10/06/2019:

Wij zijn in het Pinksterweekend van 2019 in dit riante huis verbleven. Een vriendengroep van 15 gasten die optimaal hebben genoten van de rust en ruimte. Normaal gaan we veel op stap, maar met dit huis bleven we liever thuis. Bedankt voor dit mooie weekend. Ik kan dit huis aan iedereen aanraden. Helemaal top! Bedankt!

Voorzitter, Club D.

06/10/2019:

Top huis op een top locatie! We hebben hier een fijn weekend beleefd, in huiselijke sfeer. Onze hoofden zijn leeg, de longen vol frisse lucht en de magen goed gevuld. Pluim voor jullie huis! We zeggen het voort!

Familie H.-F.

31/07/2019:

We hebben ontzettend hard genoten van onze week in jullie kasteelhoeve. De kinderen vonden het een echt paradijs. Maar ook de volwassenen hebben zich kunnen ontspannen. Het weer was dan ook in orde. Wij komen heel graag nog een keer terug en zullen zeker de nodige reclame maken!

R.D.