Kasteelhoeve

Zeer luxueuze kasteelhoeve met park voor groepen tot 15 personen te huur vlakbij Paliseul.

Ervaar het kasteelleven op dit prachtige domein dat van je volgende familiereünie een waar droomverblijf maakt!

Château-ferme des Abys is een idyllische 4-sterren gîte die uitnodigt tot verstilling en verlangzaming, bestemd voor maximaal 15 personen,
gelegen in het rustige dorpje Beth, tussen Opont en Our (genoemd als één van de mooiste dorpen van Wallonië),
in de ongerepte & groene vallei van de Our in de provincie Luxemburg, in het hart van de Ardennen. De vakantiewoning is uitgerust met alle modern comfort (keuken, sanitair, recreatie, ...) met respect voor de oude structuur en de geschiedenis van het gebouw. Alles werd in het werk gesteld om de authentieke elementen te bewaren en te sublimeren.

 

De kasteelhoeve is een onwaarschijnlijk prachtige plek. Overal in het kasteel doet de decoratie denken aan een droomwereld, met een vleugje nostalgie. Ze laat de klassieke en chique meubels en structurele elementen mooi tot hun recht komen. De inrichting getuigt van goede smaak zonder overdaad.

Een échte “gîte à l’ancienne”, voorzien van hedendaags sanitair en culinair comfort, maar met respect voor het verleden en de historiek van het pand,
waar maximaal is ingezet op behoud van authentieke elementen. De sfeer van weleer is te proeven in de ruimtes met smaakvolle decoratie en meubilair.

Een nostalgische site waar ‘onthaasten’ geen loos begrip is.

Op zoek naar een vakantiehuis/woning in de Ardennen voor 8, 10, 12 tot 15 personen? Waarom niet eens een kasteel huren voor een welverdiende vakantie of een speciale gelegenheid?

 

 

De kasteelhoeve is een onwaarschijnlijk prachtige plek.

Een échte “gîte à l’ancienne”, voorzien van hedendaags sanitair en culinair comfort, maar met respect voor het verleden en de historiek van het pand, waar maximaal is ingezet op behoud van authentieke elementen.

Een nostalgische site waar ‘onthaasten’ geen loos begrip is.

Voorzien van televisie met gratis Netflix, gratis WiFi, poolbiljart, en een eigen tennisplein, zijn er voldoende mogelijkheden voor recreatie ter plaatse.

De parktuin van in totaal meer dan 2 hectare biedt in combinatie met de royale leefruimte van ca. 450 m2 binnenin, een ongekend ruimtegevoel voor groepen of families tot maximaal 15 personen.

Op het gelijkvloers beleef je ontspannende en gezellige momenten, met twee zithoeken/salons (een grote met open haard, een “kleine” met tv), een lounge (uitgerust met houtkachel), een biljartzaal, een keuken en afzonderlijke eetkamer.

Op het gelijkvloers zijn er twee salons (grand salon (voorzien van open haard) & petit salon (32 m2, voorzien van TV)), een lounge-ruimte (voorzien van inbouwhaard aangesloten op de centrale verwarming), een pool-/eetkamer, een afzonderlijke eetkamer en een functioneel ingerichte, aangepaste keuken.

Op de eerste verdieping zijn er 6 slaapkamers (4x2 pers.; 1x3 pers.; 1x4 pers.), met elk een eigen badkamer (4 met douche+lavabo & 2 met ligbad+lavabo).

In het gebouw zijn er 2 toiletten aanwezig, waarvan één is uitgerust met een verzorgingstafel voor baby’s.

De tweede verdieping/zolder is louter bestemd voor privé-gebruik door de eigenaar, en is niet toegankelijk voor de gasten.

Deze kasteelhoeve is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits voorafgaand akkoord van de eigenaar.

Het pand werd met zorg ingericht, het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen, etc… is dan ook ten strengste verboden!

Het respect voor het gebouw, de rust en de kalmte van de omgeving is absoluut noodzakelijk.

Alle kamers zijn voorzien van centrale verwarming. Airconditioning is niet nodig omdat de natuurlijke rotsstenen het pand koel houden in de zomer.

Faciliteiten

Parking

Gratis buitenparking ter hoogte van de vijver voor onze gasten!

WiFi

Gratis wifi

Netflix

Gratis Netflix

(Huis)dieren niet toegelaten

Verboden te roken